неділю, 23 січня 2011 р.

Орджонікідзе



Весь цей похід значно відрізнявся від усіх моїх поїздок в Крим. Я з моїм хорошим другом фотографом Сашою, націлились привести максимально багато файних фото.

Це був передостанній день нашого походу. Після шести днів сну по 4-5 годин і постійних переходів на нові локації, втома вже давалась в знаки. І вже на автопілоті вирушили в нове для мене містечко - Орджонікідзе. Ми йшли з важкезними рюкзаками під палючим сонцем і мабуть останнє, що тоді хотілось - це фотографувати. Це був цікавий стан. З початку подорожі ми не пропустили жодного сходу і заходу сонця, кожне нове місце тішило нас чудовою погодою і, відповідно, хорошими кадрами. За цей день я зробив лише три кадри, тай то чисто символічних )

Проте все змінилось, коли ми дістались цілі. Ми просто розклались на пляжі, почали готувати вечерю і милувались красивим заходом сонця.




Час від часу балакали з цікавими людьми, які проходили повз нас і цікавились, що ж ми тут таке знімаєм. І хоч фізичних сил прибавилось не багато, проте з'явилось те нестримне бажання забрати цю красу з собою. Я вже не карапкався з штативом по горах чи пагорбах в пошуках ракурсів, а просто зробив декілька кадрів з одного місця. Це було чудове закінчення дня...

1 коментар:

Анонім сказав...

Чудові кадри. Романтичні такі...

Дописати коментар